Vrijdag:
10:00 - 12:00
13:30 - 18:00

Zaterdag:
10:00 - 12:00
13:30 - 17:00

Andere dagen op afspraak: 011 42 29 83

Over ons

Familiebedrijf Wevers

Wevers nv is een familiebedrijf dat al sinds 1957 actief is in de wereld van de raamdecoratie. Door onze jarenlange ervaring zijn wij helemaal thuis in het vak en kunnen wij voor elk project een geschikte oplossing bieden. Dat is bovendien wat wij het belangrijkste vinden: een oplossing bieden voor uw probleem, zowel op vlak van esthetiek als op vlak van functionaliteit en/of budget.

De missie en visie van Wevers Raamdecoratie

Klantgericht, probleemoplossend en eerlijk: dat zijn de drie kernwaarden die we bij Wevers hanteren. Zo beginnen wij steeds bij de eisen en behoeften van de klant om op die manier toe te werken naar de geschikte raamdecoratie die hieraan voldoet. Wevers uit Beringen is dan ook meer dan slechts een winkel; wij geven eveneens opties en mogelijkheden om onze klanten te adviseren richting de gepaste oplossing. Ligt die oplossing bijvoorbeeld buiten raamdecoratie, dan zeggen wij dat ook.

Uw garantie op kwaliteit

Bij Wevers (Limburg) vindt u een ruim aanbod aan gordijnen en zonwering. Omdat alle maatwerk in ons eigen atelier wordt geproduceerd vormen een perfecte afwerking en optimale kwaliteit een constante in ons werk, zowel bij kleine als bij grote projecten. Bovendien voeren wij alles uit in eigen beheer, vanaf het eerste gesprek tot de naservice. Bent u dus op zoek naar de juiste raamdecoratie, vertrouw dan op Wevers. Op onze contactpagina vindt u alle nodige info om ons te contacteren of om een bezoek te brengen aan onze winkel in Beringen-Mijn.