Vrijdag:
10:00 - 12:00
13:30 - 18:00

Zaterdag:
10:00 - 12:00
13:30 - 17:00

Andere dagen op afspraak: 011 42 29 83

Bedrijven

Raamdecoratie voor de projectmarkt

Als specialist in raamdecoratie levert Wevers uit Beringen (Limburg) eveneens kwaliteit voor grotere projecten. Wij beschikken immers over een ruim aanbod aan producten voor de projectmarkt en kunnen reeds verschillende grote projecten tot onze referenties rekenen. Denkt u hierbij aan burelen, ziekenhuizen, scholen, rusthuizen, openbare gebouwen, et cetera. Uiteraard vragen zulke projecten om een uitgekiend project management; iets wat geen enkel probleem is voor ons team van ervaren vakmensen.

Een snelle service en jarenlange ervaring
Strakke deadlines vormen absoluut geen moeilijkheid voor Wevers. Integendeel: wij zorgen steeds voor een snelle service en passen ons project management aan aan de wensen en de eisen van de klant. Op die manier ondervindt u een minimum aan hinder en door onze jarenlange ervaring kan u rekenen op een perfecte afwerking. Bovendien voeren wij alles uit in eigen beheer, wat ons in staat stelt om snel te reageren en effectieve oplossingen te bieden. Ook na de plaatsing kan u trouwens rekenen op onze naservice die steeds voor u klaarstaat bij eventuele problemen.

Wevers biedt oplossingen op maat
Bij grote projecten is het functionele aspect van raamdecoratie enorm belangrijk. Daarom gaat Wevers steeds probleemoplossend te werk en vertrekken we vanuit uw wensen, om zo een oplossing op maat te bieden. Dit houdt eveneens in dat u steeds bij ons terecht kan voor professioneel advies. Ten slotte bieden wij de beste kwaliteit in combinatie met competitieve prijzen. Wilt u hier graag meer over weten, dan kan u contact opnemen op het nummer 011/42.29.83, via mail op info@weversnv.be of via onze contactpagina.