Geopend van maandag tot en met zaterdag
Alleen op afspraak: bel 011 42 29 83

Welkom op de website van Raamdecoratie Wevers

Wevers: uw specialist in raamdecoratie

Welkom op de website van familiebedrijf Wevers uit Beringen, Limburg. Al verschillende decennia lang zijn wij gespecialiseerd in raamdecoratie, en dit zowel voor particulieren als voor bedrijven en andere grote projecten. In onze winkel te Beringen-Mijn vindt u een uitgebreid assortiment aan hedendaagse gordijnen en zonwering. Bent u dus op zoek naar een specifieke oplossing voor een probleem of zoekt u raamdecoratie binnen een bepaald budget? Dan gaat Wevers graag met u op zoek naar de ideale raamdecoratie die aan al uw eisen voldoet.

Raamdecoratie op ieders maat

Bij Wevers bent u aan het goede adres voor diverse soorten gordijnen en zonwering voor binnen, gaande van lamellen en glasgordijnen tot silhouettes, jaloezieŽn en nog veel meer. Bovendien bevat ons aanbod producten van verschillende merken waaronder Luxaflex, De Ploeg, Kendix en Jab. Naast dit uitgebreide aanbod is ook de jarenlange ervaring van Wevers een absolute troef. Zo kan u steeds rekenen op professioneel advies en gaan wij altijd probleemoplossend te werk, vertrekkend vanuit uw wensen en behoeften.

Kom langs bij Wevers Raamdecoratie in Limburg

Wie op zoek is naar raamdecoratie is steeds welkom in onze winkel te Beringen, en indien gewenst komen wij ook gratis en vrijblijvend langs bij u thuis. Daarenboven is Wevers uw garantie voor kwaliteit en een afwerking die tot in de puntjes perfect is. Al onze raamdecoratie wordt immers vervaardigd in ons eigen atelier, en ook de opmeting en plaatsing gebeurt door ons team van ervaren vakmensen. Zowel voor kleine als voor grote projecten: Wevers levert altijd kwaliteit! Contacteer ons dus snel op het nummer 011/42.29.83, via info@weversnv.be, of vul het formulier in op onze contactpagina.