Vrijdag:
10:00 - 12:00
13:30 - 18:00

Zaterdag:
10:00 - 12:00
13:30 - 17:00

Andere dagen op afspraak: 011 42 29 83

Particulieren

Raamdecoratie op maat

Raamdecoratie speelt een belangrijke rol in een interieur. Daarom is er Wevers uit Beringen om samen met u op zoek te gaan naar de gepaste raamdecoratie voor uw woning. Of het nu gaat om gordijnen of zonwering: wij beschikken over een ruim assortiment dat voor ieder wat wils biedt. Bovendien voeren wij alles uit in eigen beheer, van een eerste gesprek tot de opmeting, het op maat maken van uw raamdecoratie en de plaatsing ervan. Ook na de oplevering kan u trouwens altijd op ons rekenen indien u nog vragen of eventuele problemen heeft.

Raamdecoratie die aan al uw eisen voldoet

Het vinden van de juiste raamdecoratie begint bij probleemoplossend werken. Daarom vertrekken we bij Wevers steeds vanuit uw standpunt. Wilt u bijvoorbeeld raamdecoratie om privacy te creėren? Of om storende lichtinval te vermijden? Wij komen gratis en vrijblijvend bij u thuis langs om het probleem van dichtbij te bekijken, en bieden vervolgens ook een eerlijke oplossing. Bovendien wordt uw raamdecoratie op maat gemaakt in ons eigen atelier, zodat u steeds kan rekenen op de hoogste kwaliteit en een perfecte afwerking.

Op zoek naar raamdecoratie in Limburg?

Raamdecoratie voor de badkamer, de keuken, de woonkamer, ... Bij Wevers vindt u het allemaal. Daarenboven bevat ons assortiment raamdecoratie voor verschillende budgetten, van basis tot exclusief. Wilt u graag inspiratie opdoen voor uw raamdecoratie? Kom dan gerust eens langs in onze winkel in Beringen-Mijn, Limburg. Of wilt u liever dat we eerst bij u thuis langskomen? Neem dan snel contact op met ons, want wij geven eveneens vrijblijvend en gratis advies aan huis. U ziet het: bij Wevers krijgt u waar voor uw geld!